6948884637 Αγία Τριάδα, Κύμη, Εύβοιας nik_marinagis@yahoo.gr
hero image


Νίκος Μαρινάγης
Υδραυλικός Κύμη Εύβοια


λίγα λόγια για εμάς

 

Ο θερμουδραυλικός Νίκος Μαρινάγης είναι ένας έμπειρος και εξειδικευμένος επαγγελματίας στον τομέα της θερμουδραυλικής και έχει έδρα στη Κύμη Ευβοίας. Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο, ο Μαρινάγης και η ομάδα του, ξεχωρίζουν για τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια τους.

Ειδικευόμαστε στην εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή θερμουδραυλικών συστημάτων. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου, αναλαμβάνουμε με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα κάθε πρόκληση που μας ανατίθεται. Με προσοχή στη λεπτομέρεια και χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών, ο κος Μαρινάγης εξασφαλίζει ότι κάθε εργασία του είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη και πληροί υψηλά πρότυπα ποιότητας.
 

Αναλαμβάνουμε: 
την εγκατάσταση νέων υδραυλικών συστημάτων, όπως σωληνώσεις, αγωγούς και βαλβίδες. Τη συντήρηση και τον έλεγχο των υδραυλικών συστημάτων για να διασφαλίσουμε ότι λειτουργούν σωστά και δεν υπάρχουν διαρροές ή προβλήματα. Την ολική ανακαίνιση μπάνιων - αντικαθιστώντας τις παλιές σωληνώσεις, τα είδη υγιεινής και ότι άλλο χρειαστεί.

 

Παρέχουμε γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με τα υδραυλικά της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.